Back to Top

Ongecategoriseerd

IMG 20180926 094822
 frankrijk14  nederland29
 Site français - Bienvenue
 Nederlandse site - Welkom
Sur ce site vous trouverez d'information sur notre famille, la Creuse, Jarnages, notre jardin, notre maison et beaucoup d'autre choses. Nous vous souhaitons beaucoup de piasir sur notre site.  Op deze site vindt u talrijke informaties over het wonen en leven in Frankrijk, klussen in Frankrijk, onze familie, ons huis en onze tuin, het departement de Creuse en ons dorp Jarnages. U vindt er ook verhalen en gedichten en een BLOG. 
Wij wensen u veel plezier op onze site

 

Bedrijven en beoordelingen(5moet nog gecompleteerd worden)
We hebben in de loop van de tijd heel wat werkzaamheden zelf uitgevoerd of laten uitvoeren. Dan is het natuurlijk niet eenvoudig om als nieuwkomer een betrouwbaar bedrijf te vinden. Dat was zeker moeilijk in het pré-internet tijdperk. In dat laatste tijdperk zijn wij naar Frankrijk verhuisd. Hieronder geven wij onze ervaringen met bedrijven weer.
 Soort werk  Naam en adres bedrijf  Onze mening
 Elektriciteit, metselwerk, dakwerk, renovatie, ramen en deuren, keukens, tegels, verwarming/loodgieterswerk  Batideal
Adresse : Z.A. Cher du Cerisier, 23000 Saint-Fiel, France
Téléphone : +33 5 55 41 83 40

Prima bedrijf waarmee wij heel veel zaken hebben gedaan. De eigenaar heeft ook een makelaarsbedrijf in eigendom. ACTRIM. Omdat wij het huis bij ACTRIM hebben gekocht kwam Batideal al snel in het vizier. Wij hebben toen onmiddellijk na de koop de volgende werkzaamheden laten uitvoeren;
Verplaatsing entré naar oude keuken. Uithakken raamopening naar deuropening; plaatsen toegangsdeur en vervangen oude entré door een terrasdeur.
Plaatsen toilet en bergplaats in de oude keuken.
Betegelen vloer van de hele begane grond
Plaatsen nieuwe keuken.
Aanpassen elektrische installatie en verbetering aarding

Daarna hebben wij hen een nieuwe verwarmingsinstallatie op propaan laten plaatsen en de radiatoren laten uitbreiden. We hebben twee offertes laten uitvoeren, waarbij dit bedrijf als goedkoopste uit de bus kwam. Ze hebben prima werk afgeleverd. De verwarming is verplaatst van de oude WC naast de badkamer (begane grond) naar de er boven gelegen mezanine.

Vervangen dakbedekking (leitjes) van een deel van het huis. Verandering ondersteuning dak en plaatsen van twee vensters in blinde muur. Ook hier is keurig werk afgeleverd.

Aanleg schoorsteen en plaatsen houtkachel

Dit bedrijf is zeer betrouwbaar. Het vraagt geen aanbetaling, levert degelijk werk en is op tijd. Het heeft concurrerende prijzen en bij diverse offertes kwam Batideal steeds als goedkoopste uit de bus. Zeer aan te raden

 

 

Plaatsen Thermodynamische boiler

 AT’HOME AGENCY, Route de Paris, 03190 Estivareilles